Bog Vam je dao lepotu, mi  je čuvamo za Vas.

 

ukras

Svi nehirurški zahvati sa ciljem poboljšanja fizičkog izgleda uz visoko kvalifikovano osoblje pomoći će našim korisnicima da na jednom mestu uz pomoć neinvanzivnih metoda dovedu svoj izgled do savršenstva.

Vizija Laus centra je da pomogne svojim klijentima da pronadju i sačuvaju svoju lepotu na najzdraviji, najsavremeniji i najbezbolniji način.

Laus centar predstavio je jedinstvenu ponudu koja obuhvata kombinaciju prijatne atmosfere, stručnog osoblja i aparata poslednje generacije koji su nastali kao rezultat istraživanja najeminentnijih svetskih stručnjaka u oblasti neinvanzivne estetike.

Snažno verujemo da nije dovoljno samo da obezbedimo sjajnu ponudu i neverovatne efekte, već i efikasnu i superiornu uslugu. Satisfakcija naših korisnika je naš najvažniji cilj.

Lokacija u samom centru u jednoj od najstarijih, najlepsih i najprometnijih ulica Beograda,  koja je puna kafića, prodavnica i u blizini fakulteta i ambasada, zahteva Centar poput našeg, koji će se uklopiti u savremeni izgled zajednice i brz način zivota. Idealna je oaza lpote i zdravlja za sve naše klijente. Mi ispunjavamo tu nisu sa jedinstvenim i savremenim karakteristikama, ponudom koja prati brzi tempo danasnjice.

Laus Logo Ceo