Dermafix - Mezoterapija

Dermafix- kolagen indukciona terapija

Kombinovanjem mehaničke i stimulacije kože najmodernijim preparatima GENOSYS kozmetike, utičemo na uvećanje sinteze kolagena i elastina i poboljšanje opšteg izgleda i zdravlja kože. Ovaj tretman predstavlja spoj ujednačene mezoterapije (koja je intenzivije od uobičajene mezoterapije) i stimulacije dubljih slojeva kože na ćelijskom nivou bez ablacije (guljenja epiderma).

Ožiljci od akni

Tretman Dermafix-om ili rolerom poboljšava izgled ožiljaka, smanjuje njihov dijametar i menja njihovu boju. Pored toga kvalitet kože lica se značajno popravlja.

Ožiljci od opekotina

Dubokom penetracijom u ožiljak menja se njegova struktura i podstiču procesi remodelovanja tkiva. Dubina i veličina ožiljaka se redukuje, koža postaje zdrava I blistava.

Rejuvenacija kože lica

Usled delovanja mikroiglica aktiviraju se prirodni procesi regeneracije kože. Usled stvaranja hiljada I desetina hilljada mikrouboda citava koža se aktivira i regeneriše. Dolazi do oslobađanja faktora rasta koji uz aktivne supstance ampule dovode do aktiviranja fibroblasta i povećane sinteze kolagena i elastina. Nakon tretmana koža postaje punija, elastičnija,prozračnija, podmlađena, tonus kože je poboljšan.

Tretman protiv opadanja kose i alopecija

HR3 Matrix predstavlja sistem za negu kože glave i ponovni rast kose zasnovan na poslednjim dostignućima bio-inženjeringa. Sistem kombinuje najnaprednije Genosys mikroiglice u formi Stamp-a, Rolera ili Derma-fixa sa specijalnim supstancama za regeneraciju i ponovni rast kose. Počinje rast novih vlasi, zaustavlja se opadanje kose I počinje regeneracija regeneracijaskalpa i postojećih vlasi.

Tretman hiperpigmentacija

Pomoću tretmana dobija se posvetljena koža i ujednačen ten. Ovaj tretman se takođe preporučuje nakon izlaganja suncu.

Snow cell enzimski piling – SNOW CELL set

je inovativan i bezbedan piling za podmlađivanje i rešavanje problema hiperpigmentacija. Efekat se dobija inhibicijom sinteze melanina i eksfolijacijom površinskog izumrlog sloja ćelija. Tretman se može primeniti čak pre i posle agresivnih tretmana kao sto su IPL i laser (za sprečavanje post inflamatornih pigmentacija). Tretman se preporučuje za sve tipove kože radi nege i kao prevencija isušivanja kože i hiperpigmentisanosti. Može se primenjivati tokom cele godine.

Masna, aknozna i problematična koža

Omogućava redukciju akni,a sprečena je pojava novih. Poboljšan je tonus kože, koža postaje glatka, ten ujednačen, vlaga i masnoća izbalansirane.

Bore

Poboljšan tonus i zategnuta koža. Smanjenje bora i finih linija. Intezivna hidratacija: Povratite jedrost i svežinu svojoj koži. Hijaluronska kiselina kao glavni sastojak seruma za hidrataciju vuče vodu iz dubljih slojeva što se projektuje kao povećanje volumena, zategnutost i veća hidriranost, sa brzom regeneracijom kapilarnog zida krvnih sudova kože, što smanjuje crvenilo tretirane regije. Ovaj tretman ojačava strukturu tkiva i jača kolagen oko zidova krvnog suda.

Strije

Tretman DTS Genosys Roler / Dermafix sistemom je dokazano efikasan i prihvatljiv tretman za značajno poboljšanje izgleda strija, tretman ima manje kontraindikacija i omogućava lak i brzi oporavak, u odnosu na druge metode. Veoma važan je i efekat indukcije novog kolagena koji izazivaju mikro ubodi kvalitetnim iglicama. Stimulisana koža se pretvara u otporno novo tkivo, a kompletna struktura kože se remodelira.

Podmladite svoju kožu i vratite vreme u Laus centru!

Kolagen indukciona terapija DERMAFIX-om.

Kombinovanjem mehaničke i stimulacije kože najmodernijim kozmeceutikals

preparatima, utičemo na uvećanje sinteze kolagena i elastina i poboljšanje opšteg izgleda i

zdravlja kože. Ovaj tretman predstavlja spoj ujednačene mezoterapije (koja je intenzivije od

uobičajene mezoterapije) i stimulacije dubljih slojeva kože na ćelijskom nivou bez ablacije

(guljenja epiderma).

DERMAFIX – izbor pravih profesionalaca